20/3/14

Τα ξενοδοχεία της ναζιστικής χρυσής αυγής.


Η χρυσή αυγή ανακοίνωσε ότι στις 24.3.14 θα κάνει μια δημόσια εκδήλωση στο γνωστό ξενοδοχείο Titania. Η είδηση δεν προκαλεί ιδιαίτερη έκπληξη μιας και δεν είναι η πρώτη φορά που ένα από τα μεγαλύτερα και πιο πολυτελή ξενοδοχεία της χώρας φιλοξενεί τη ναζιστική συμμορία. 

Με την έντονη λαϊκή δυσαρέσκεια για το ναζιστικό χαρακτήρα της οργάνωσης, οι χρυσαυγίτες αναζητούν ασφαλείς τοποθεσίες για τις δημόσιες εκδηλώσεις τους, εξάλλου οι δρόμοι και οι πλατείες της πόλης ποτέ δεν τους άνηκαν.
Εκεί λοιπόν, στις αίθουσες εκδηλώσεων των ξενοδοχείων, ανάμεσα στα πολυτελή σερβίτσια και το υπάκουο προσωπικό νιώθουν πολύ πιο οικεία και διαψεύδουν έτσι όσους χαρακτηρίζουν το ναζισμό ως λαϊκό κίνημα. Όσο για τους ξενοδόχους, αυτούς τους νέους δοσίλογους, αυτοί στο όνομα της ελευθερίας των συναλλαγών δικαιολογούν τη συνεργασία τους αυτή με την εγκληματική οργάνωση. Εξάλλου οι ναζί πληρώνουν και οι εποχές είναι δύσκολες.


Φασιστομαζώξεις της χρυσής αυγής έχουν φιλοξενήσει τα ξενοδοχεία:
Titania στην Ομόνοια,
President στους Αμπελόκηπους,
Κρυστάλ στο Μεταξουργείο,
Stanley στο Μεταξουργείο, 
Savoy στον Πειραιά,
Filipion στη Θεσσαλονίκη, 
Porto Palace στη Θεσσαλονίκη, 
Egnatia στην Αλεξανδρούπολη, 
Coral, στο Παλαιό Φάληρο, 
Metropol στη Λάρισα, 
Edelweiss στη Καλαμπάκα, 
Mediterranean στη Ρόδο, 
Belvedere στο Ηράκλειο,
Γαλήνη στα Καμένα Βούρλα,
"Ιωάννου" στη Πτολεμαΐδα.

Μια παρατήρηση:
Στα ξενοδοχεία αυτά συρρέουν διάφοροι ξένοι στηρίζοντας τα οικονομικά: τουρίστες από την Τουρκία, που σύμφωνα με τους χρυσαυγίτες είναι μογγόλοι, τουρίστες από τον αραβικό κόσμο, που σύμφωνα με τους χρυσαυγίτες είναι άπλυτοι ταλιμπαν, τουρίστες από το Ισραήλ που σύμφωνα με τους χρυσαυγίτες πρέπει να εξαλειφθούν. Εχουν σκεφτεί οι ξενοδόχοι της ναζιστικής λίστας τι θα συνέβαινε αν οι υποψήφιοι ένοικοι των ξενοδοχείων τους, πριν το ταξίδι τους στη "χώρα της δημοκρατίας" πληροφορούνταν για το ότι το ξενοδοχείο στο οποίο θα μείνουν στεγάζει τους ναζί;

Να και μερικές σελίδες αξιολόγησης ξενοδοχείων στις οποίες μπορείτε να πείτε και εσείς την αποψή σας για τους συγκεκριμένους "χώρους φιλοξενίας":
http://www.tripadvisor.com.gr/
http://www.expedia.com/
http://www.virtualtourist.com/


Οσο για το ξενοδοχείο Titania, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους εδώ:
http://www.titania.gr/
Tηλ: +30.210-33.26.000
Fax: +30.210-33.00.700
e-mail: titania@titania.gr
https://www.facebook.com/TitaniaHotel

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου