24/3/09

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟΥΣ ΑΝΑΒΟΥΜΕ ΤΑ ΦΩΤΑ

Ανάβουμε όλες τις λάμπες και αν είναι εύκολο βάζουμε και ένα φωτορυθμικό στο μπαλκόνι. Δεν είμαστε με την καμπάνια anti-earth hour που κάνει το ίδιο στην Αμερική αρνούμενη το πρόβλημα της υποερθέρμανσης, αλλά αντιδρούμε σε χαζοχαρούμενα χάπενινγκς με μεγάλους χοριγούς που δεν έχουν καμία ουσία ή αποτέλεσμα πέρα του να μας κάνουν να νοιώσουμε όμορφα. Το μόνο που καταφέρνουν είναι το γενικότερο εφησιχασμό. Οι μεγάλες εφημερίδες, τα μεγάλα κανάλια, οι φορείς του δημοσίου, οι σπουδαίες εταιρίες που στηρίζουν την ανάπτυξη αυξάνοντας συνέχεια τις κιλοβατόρες, όλοι προβάλουν σποτ που καλούν σε συμετοχή στο event earth hour. Γίνονται οι καλοί σε μια εικονική μάχη που θα παρακολουθήσουμε απο το καναπέ μας και θα καταλήξουμε οι μόνοι χαμένοι.
Τα νέα γράφουν:

«Σβήσε το φως, δες τη διαφορά» Με αυτό το σύνθημα ο Δήμος Αθηναίων καλεί τους δημότες της πόλης Σάββατο 28 Μαρτίου στις 8.30 το βράδυ να σβήσουν τα φώτα για μία ώρα. Η παγκόσμια πρωτοβουλία «Ώρα της Γης», προσπαθεί να ευαισθητοποιήσει τους ανθρώπους σχετικά με τις κλιματικές αλλαγές και την εξοικονόμηση ενέργειας.

1 σχόλιο:

  1. έτσι,έτσι..πες τα!μήπως και για σπάσιμο να στολίσουμε το σπίτι χριστουγεννιάτικο με αυτά τα ηλίθια μικρά λαμπάκια.πραγματικά,θέλω να δω αν θα κλείσουν τα φωτα όλοι οι γείτονές μου που κάθε Χριστούγεννα κάνουν τα μπαλκόνια τους χριστουγεννιάτικο δέντρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή